Politica de confidentialitate

Depunem toate eforturile pentru a va proteja si respecta confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal prin implementarea masurilor necesare prevazute de normele si reglementarile in vigoare privind protectia datelor, inclusiv Regulamentul general (UE) 2016/679 privind protectia datelor (“ RGPD”).

Potrivit normelor si reglementarilor in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal sunt definite ca orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila. In principiu reprezinta date personale: numele si prenumele persoanei fizice, domiciliul, adresa de email, CNP, numar de telefon, coduri client/atribut al contului inregistrat, codul de identificare de tip AWB pentru livrarea produsului comandat etc.

Cand creati un cont pe site-ul nostru, ne transmiteți: adresa de e-mail, numele și prenumele , genul, nickname, număr telefon mobil, număr telefon fix, adrese de livrare, adresa alternativa de e-mail;

Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, etc. 

Nu colectăm și nu dorim sa prelucram date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în urmatoarele scopuri:

  1. Crearea și administrarea contului în cadrul platformei molino marketplace;
  2. Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
  3. Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;
  4. Returnarea produselor conform prevederilor legale;
  5. Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
  6. Asigurarea serviciilor de suport.

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password